Відкриття-презентація аудиторій, обладнаних для організації і проведення дистанційного навчання

28.11.2013

28 листопада 2013 року у Великій фізичній аудиторії Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» відбулося урочисте відкриття-презентація аудиторій, обладнаних для організації і проведення дистанційного навчання.

Цей проект реалізований за підтримки Центрально-Європейського університет м. Скалиця (Словаччина), який створив розгалужену мережу аудиторій для телемостів в університетах країн-членів ЄС, а також України та Росії.

Апробацію нового обладнання здійснив директор Світового центру даних з геоінформатики та сталого розвитку Костянтин Єфремов. Він показав присутнім презентацію про основні засади діяльності СЦД та його роль у забезпеченні широкого спектру міждисциплінарних досліджень.

У майбутньому СЦД планує активно використовувати вказаний програмно-апаратурний комплекс для проведення міжнародних науково-освітніх заходів.

У презентації також взяли участь Президент Словацької Республіки у 1999-2004 рр. Рудольф Шустер, ректор Центрально-Європейського університету м. Скалиця Гейде Шварцзова, директор Інституту стратегічних оцінок при Президентському фонді Леоніда Кучми «Україна» Павло Гайдуцький, представники Міністерства закордонних справ України, викладачі, аспіранти і студенти НТУУ «КПІ».

ImageImage