XVII Науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Екологія. Людина. Суспільство»

22.05.2014

22 травня 2014 р. в НТУУ «КПІ» відбулась XVII Науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Екологія. Людина. Суспільство». Організаторами конференції виступили Світовий центр даних з геоінформатики та сталого розвитку і Кафедра екології та технології рослинних полімерів ІХФ НТУУ «КПІ».

У роботі конференції взяли участь 150 учасників з України, Росії, Польщі та Вірменії. Нажаль, з огляду на ситуацію в нашій країні, не всі учасники змогли особисто приїхати до Київської Політехніки. Проте це ажніяк не вплинуло на настрій, що панував у залах науково-технічної бібліотеки та Великій фізичній аудиторії університету, де проходили пленарне та секційні засідання конференції.

З цікавими та надзвичайно інформативними лекціями з питань сталого розвитку виступили провідні співробітники СЦД та його консультанти доц. А. Болдак, проф. С. Войтко, доц. І. Джигірей, доц. Г. Нерсесян.

В своїх доповідях учасники конференції, серед яких традиційно були школярі-члени Малої академії наук «Дослідник», приділили увагу не тільки проблемам захисту навколишнього середовища та раціонального використання природних ресурсів, але й обговорили соціально-психологічні аспекти формування екологічної свідомості у громадян нашої держави.

За підсумками виступів журі конференції у складі проф. С. Ставської, доц. О. Ситника та доц. А. Степанюка визначили кращі доповіді, а їх автори отримали цінні призи від спонсора заходу Благодійного фонду гарних справ.

Окремо необхідно відзначити злагоджену, професійну роботу студентського оргкомітету конференції під керівництвом співробітниці СЦД Ірини Попаденко. Завдяки енергійній студентській команді кожна конференція залишає у її учасників теплі спогади.

У наступному році конференція продовжить свою роботу.

Image Image Image