Вітання професора Кржистофа Островські

27.02.2017

Світовий центр даних з геоінформатики та сталого розвитку вітає професора Кржистофа Островські, проректора з міжнародних відносин Пултуської гуманітарної академії з обранням на посаду президента комісії Локальні – Глобальні Взаємовідносини Міжнародної асоціації політичних наук.

ImageЗ 1990 р. він координує науково-дослідну роботу з дослідження місцевих демократій в 31 країні Європи, Америки та Азії, а також, починаючи з 1996 року задіяний в якості секретаря Ради Міністерства національної освіти і спорту Європейської освіти. У 1997-2001 роки він був віце-президентом, а потім головою Комітету з вищої освіти і наукових досліджень Ради Європи. Image
Світовий центр даних має тривалі багатолітні стосунки з професором Кржистофом Островські та бажає йому довголіття та творчої наснаги на новій посаді.
Також вітаємо нашого колегу Путренка Віктора Валентиновича, кандидата географічних наук, завідувача лабораторії ГІС СЦД з обранням на посаду секретаря комісії Локальні – Глобальні Взаємовідносини Міжнародної асоціації політичних наук. Сподіваємось на успішну роботу В.В. Путренка в комісії та налагодження більш тісної співпраці між нашими організаціями.