Зустріч з представниками компанії «Zhejiang Golden Egg Science and Technology Co, Ltd»

05.06.2019

5 червня 2019 року в офісі Світового центру даних з геоінформатики та сталого розвитку КПІ ім. Ігоря Сікорського (СЦД-Україна) відбулась зустріч з представниками компанії «Zhejiang Golden Egg Science and Technology Co, Ltd» (КНР).

В ході заходу обговорювались перспективи створення спільної лабораторії зі штучного інтелекту з двома центрами: в Україні на базі СЦД-Україна та КНР в Чжецзянському університеті.
До складу делегації входили генеральний директор «Zhejiang Golden Egg Science and Technology Co, Ltd» Лі Люмен, регіональний менеджер Богдан Андрющенко. Їх супроводжував директор Українсько-китайського центру інженерних інновацій КПІ ім. Ігоря Сікорського Чан Сі Цо.
З гостями зустрілися ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського академік НАН України Михайло Згуровськмй, проректор з міжнародних зв’язків член-кореспондент НАН України Сергій Сидоренко, начальник відділу зовнішньо-економічної діяльності Андрій Шишолін, директор Світового центру даних з геоінформатики та сталого розвитку Костянтин Єфремов та інші.
Під час зустрічі директор ННК «СЦД-Україна» Костянтин Єфремов розповів про основні напрацювання Центру в сферах інтелектуального аналізу даних, геоматики, створення та дослідження моделей, зокрема моделювання, кількісного оцінювання та сценарного планування поведінки складних соціально-економічних об’єктів тощо. Один з експертів Центру професор ННК «ІПСА» Юрій Зайченко презентував концепцію спільної лабораторії та розповів про успішні результати застосування нечітких та гібридних нейронних мереж при розв’язанні задач в сфері медичної діагностики, прогнозування економічних та фінансових процесів.
В кінці зустрічі учасники обмінялись думками щодо подальших кроків та затвердили план їх реалізації.