Візит делегації Університетського коледжу міста Гйовік (Королівство Норвегія)

18.03.2011

Зустріч делегації від Університетського коледжу міста Гйовік (Королівство Норвегія) з науковцями і викладачами НТУУ «КПІ» відбулась 18 березня у Світовому центрі даних з геоінформатики та сталого розвитку (СЦД-Україна), пише прес-служба НТУУ "КПІ".

Image

Серед учасників делегації - Торбіорн Скогсрод (декан факультету технологій, економіки та менеджменту Університетського коледжу м.Гйовік) та його колеги – професори Крістіан Мартінсен та Адне Мідлтін

Мета візиту гостей з Норвегії – ознайомлення з діяльністю НТУУ «КПІ» у царині сталого розвитку і обговорення спільного проекту.

Проект проводитиметься за рахунок норвезького фонду розвитку вищої освіти за програмою співробітництва «Євразія» і складатиметься з курсу лекцій зі «Сталого виробництва».

Олексій Пасічний (заступник директора СЦД-Україна) та Геннадій Статюха (завідувач кафедри кібернетики хіміко-технологічних процесів хіміко-технологічного факультету, директор освітньої програми CEEISD) розповіли гостям про діяльність Центру, методики аналізу даних сталого розвитку країн світу, а також про навчальні програми, курси та проекти, які проводяться в КПІ і які пов’язані зі сталим розвитком.

Гості провели презентацію свого ВНЗ і докладно розповіли про методики впровадження концепцій сталого розвитку і виробництва в освітні програми, а також про підготовку бакалаврів і магістрів за відповідними напрямками.

Результатом зустрічі стали попередні домовленості про академічний обмін студентами, впровадження спільних навчальних курсів, та плідну співпрацю.