Обговорення проекту ЮНІДО [візит делегації представників Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань]

21.01.2011

Делегація представників Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань завітала до НТУУ «КПІ» 21 січня 2011 в Україні у складі: Мануель Еттер (Manuel Etter) – директор; Віктор Шуткевич – заступник директора, координатор проектів «Розвиток економічного співробітництва, стале управління енергетичними ресурсами, органічне сільське господарство та управління лісовими ресурсами»; Світлана Грищенко – координатор проектів у галузі ресурсо-, енергоефективності та енергозбереження; Марія Шультхейс (Maria Schultheiss) – стажер Посольства Швейцарії в Україні, повідомляє прес-служба НТУУ "КПІ"

Від НТУУ «КПІ» у зустрічі брали участь: ректор, та науковий керівник Світового центру даних з геоінформатики та сталого розвитку М.З.Згуровський; проректор з наукової роботи М.Ю. Ільченко; керівник відділу співпраці з міжнародними, регіональними, національними організаціями та зарубіжними країнами Є.І. Поліщук; директор Центру більш чистого виробництва І.Л.Шилович; координатор проекту з більш чистого виробництва В.М. Павшук; співробітник Центру більш чистого виробництва І.Ю.Федорчук.

Метою візиту делегації була робоча зустріч у рамках майбутньої співпраці у проекті «Започаткування та функціонування програми з більш чистого виробництва в Україні», донором якого виступатиме Уряд Швейцарії.

Варто відзначити, що Державний секретаріат Швейцарії з економічних питань – це експертний центр федерального уряду з усіх ключових питань стосовно економічної політики.

Його метою є забезпечення сталого економічного зростання в різних країнах шляхом впровадження необхідних законодавчих та економічних умов. Дана робоча зустріч ще раз підкреслила значущість проекту з більш чистого виробництва, виконавцем якого виступає НТУУ «КПІ».