Візит віце-президента компанії IBM

22.09.2011

22 вересня 2011 року відбулась зустріч віце-президента компанії IBM, генерального директора IBM у Східній Європі та Азії Кирила Корнільєва з ректором НТУУ «КПІ» Михайлом Згуровським, де обговорювалися можливості, перспективи та напрямки співпраці IBM та НТУУ «КПІ».

Image

У зустрічі також взяли участь директор IBM Україна Пенко Дінєв, менеджер університетських програм та незалежний постачальник програмного забезпечення IBM Україна Олександр Данько, директор СЦД-Україна Костянтин Єфремов та директор молодіжного бізнес-інкубатора «Політеко»Ярослав Кологривов.
Сторони відмітили необхідність та важливість подальшого співробітництва і визначили ряд конкретних кроків на найближчу перспективу.

Також, в рамках технологічного форуму «IBM Smarter System – будівельні блоки Розумної планети», що присвячений 100-річчю компанії, Кирило Корнільєв прочитав лекцію для студентів, викладачів і працівників НТУУ «КПІ» на тему «Формуючи науку про інформацію». Лекція була більше ніж успішною та викликала жваві запитання і обговорення серед студентів та співробітників НТУУ «КПІ».