Розвиток проекту «Закладення основи інфраструктури просторових даних: забезпечення бази в українському уряді для підтримки стабільного економічного зростання»

02.09.2014

В рамках проекту «Закладення основи інфраструктури просторових даних: забезпечення бази в українському уряді для підтримки стабільного економічного зростання» відбувся візит до Світового центру даних з геоінформатики та сталого розвитку професора Дейва Кейка із Ванкуверського острівного університету (Канада).

Під час робочої зустрічі 2 вересня 2014 року учасників проекту та представників Світового центру даних та департаменту міжнародного співробітництва НТТУ «КПІ» було розглянуто питання співпраці в рамках даного проекту та подальші шляхи розвитку співробітництва. Професор Дейв Кейк розповів про досягнення проекту за період його роботи, особливості розробки та адаптації двох навчальних курсів в галузі геоінформаційних технологій, викладання яких буде розпочато в 2014 році. Подібні курси дистанційного навчання будуть першими в Україні в галузі геоматики. Візит професора Дейва Кейка був присвячений установчому засіданню учасників першої групи слухачів, які працюють у багатьох державних організаціях, що мають відношення до розбудови української національної інфраструктури геопросторових даних.

Image