Зустріч з представниками Департаменту кіберполіції Національної поліції України

02.07.2020

2 липня 2020 року відбулася зустріч представників Департаменту кіберполіції Національної поліції України з фахівцями КПІ ім. Ігоря Сікорського та Світового центру даних з геоіфнорматики та сталого розвитку.

В ході візиту гості ознайомилися з роботою Інформаційно-аналітичного ситуаційного центру, що розробляється фахівцями СЦД в рамках українських та міжнародних науково-дослідних проектів. Керівник лабораторії аналізу великих даних в кіберфізичних системах д.т.н., проф. Дмитро Ланде розповів про напрацювання лабораторії щодо методів, технологій та інструментів підтримки прийняття рішень на основі інтелектуального аналізу даних соціальних медіа та електронних інформаційних ресурсів.

Департамент кіберполіції висловив зацікавленість у співпраці з підготовки фахівців та реалізації спільних проєктів у сфері інформаційної безпеки.

В результаті зустрічі ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського Михайло Згуровський і начальник Департаменту кіберполіції Олександр Гринчак підписали меморандум про співпрацю та партнерство.

Image