Делегація університету Міссурі відвідала НТУУ «КПІ»

19.08.2011

Делегація університету Міссурі (м. Колумбія, США)18-19 серпня відвідала Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут», повідомляє прес-служба НТУУ "КПІ".

Цей колумбійський університет - найбільший у штаті і добре відомий у США не тільки завдяки своїм гуманітарним спеціальностям (зокрема факультетом журналістики), але й технічними.

Делегацію з викладачів та дослідників університету очолив заступник декана з академічних програм - Лекс Ейкерс.

Гості зі США обмінялися думками з керівниками кількох інститутів і факультетів КПІ, завітали до Наукового парку «Київська політехніка», відвідали Світовий центр даних з геоінформатики та сталого розвитку (СЦД Україна), який працює на базі НТУУ «КПІ».

На завершення гості не лише поспілкувалися із студентами – учасниками Шостої міжнародної Літньої школи «Досягнення та застосування сучасної інформатики, математики та фізики» (AACIMP-2011), cеред студентів школи шестеро - представники університету Місурі, але й прийняли участь у церемонії її закриття.

Попередні домовленості щодо подальшої співпраці буде відображено в окремому документі, де будуть уточнені напрями й умови реалізації конкретних проектів.