Центр ресурсоефективного та чистого виробництва

Image

Центр ресурсоефективного та чистого виробництва відкрився в Україні в 2013році під патронатом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України в рамках співпраці держави із ЮНІДО. Засновниками Центру стали Український союз промисловців і підприємців та Національний технічний університет «Київський політехнічний інститут».

Мета створення Центру – забезпечити експертне, технічне та інституційне підґрунтя для впровадження методики ЮНІДО з ресурсоефективного та чистого виробництва на малих та середніх підприємствах. Ця діяльність набула беззаперечної актуальності після підписання Угоди про всеохопну зону вільної торгівлі між Україною та ЄС, адже держава взяла зобов’язання щодо дотримання стандартів ЄС із ресурсо- та енергоефективності.

Центр пропонує послуги підприємствам, які прагнуть забезпечити відповідність виробничих процесів вимогам національних і міжнародних стандартів якості та екологічної безпеки. Консультативна та інжинірингова підтримка з боку Центру дозволяє підвищити ефективність використання ресурсів, зменшити вплив на навколишнє середовище, посилити привабливість українських підприємств для інвесторів та, тим самим, підняти їх конкурентоспроможність.

Завдяки співпраці з Центром підприємства отримують змогу провести комплексний технічний аудит виробничого процесу.


Директор - Шилович Ігор Леонідович
Адреса: Національний технічний інститут України "Київський політехнічний інститут"
корпус №6, офіс №3, проспект Перемоги, 37, м. Київ, 03056, Україна
Тел:  +38 (044) 406 80 62
E-mail: ncpc@ukr.net
Web: http://www.recpc.kpi.ua/